2021-2022 Eğitim - Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz

24 Haziran 2022 Cuma

Fakültemiz 2021-2022 akademik yılı mezuniyet töreni 23 Haziran Perşembe günü Güre Yerleşkesi etkinlik alanında düzenlenen muhteşem bir törenle gerçekleştirildi. Mezun öğrencilerimizin Giresun Belediyesi bandosu eşliğinde Eğitim Fakültesinden bayrak yürüyüşü ile tören alanına hareket etmesiyle başlayan programda tören öncesinde Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencilerimiz tarafından müzik dinletisi, Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından da halkoyunları gösterisi sunuldu.
Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Şanal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törene Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can’ın yanı sıra üniversitemizin akademik ve idari personeli, misafirler, mezun öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan resmî törene Öğretmen Marşı’nın okunması ile devam edildi. Daha sonra fakülte birincimiz Esra Öden, Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Şanal ve Rektörümüz Prof. Dr. Yılmaz Can, konuşmalarını yaptılar. Öğrencilerimizin mezuniyetinin kutlandığı ve meslek hayatlarında başarıların dilendiği konuşmalarda fakültemizden mezun olmuş şehit öğretmenlerimiz de unutulmadı.
Konuşmaların ardından dereceye giren Fakülte 1.si, 2.si ve 3.süne ödülleri takdim edildi. Fakülte birincimiz tarafından fakültemiz kütüğüne plaket çakılmasından sonra fakültemizdeki bölümlere bağlı anabilim dallarında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri, mezun öğrencilerimize de temsili diplomaları takdim edildi.
Mezun öğrencilerimizin sabırsızlıkla beklediği kep atma töreninin büyük bir coşkuyla gerçekleşmesinin ardından etkinlik alanında gerçekleşen konserde öğrenciler doyasıya eğlendiler.