Fakültemiz İş Birliği ile “Gençliğin Kariyer Yürüyüşü” Konferansı Gerçekleştirildi

09 Ocak 2023 Pazartesi

Fakültemiz ve Üniversitemiz Kalite Topluluğu iş birliğiyle 6 Ocak 2023 Cuma günü 10:00-12:00 saatleri arasında “Gençliğin Kariyer Yürüyüşü” adlı konferans gerçekleştirildi. Üniversitemiz Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte; Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Bünyamin Çetinkaya konuşmacı olarak yer aldı.
Fakültemiz program akreditasyonu hazırlık çalışmaları kapsamında tüm paydaş gruplarına yönelik eğitimler devam ediyor. Giresun Üniversitesi Kalite Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Dr. Firdevs İclal Karataş Aydın’ın açış konuşmasını yaptığı etkinlik, Doç. Dr. Bünyamin Çetinkaya’nın gençlerin kariyer hedeflerini planlamalarına yönelik konferansıyla devam etti.
Etkinlik; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem’in konuşmacıya teşekkür belgesini takdim etmesi ile sona erdi.