Yabancı Diller Eğitimi Bölümünden İki Yeni Etkinlik

30 Nisan 2024 Salı

'İngiliz Dili Eğitiminde Farklı Kültürler ve Kapsayıcılık' Konulu Panel
Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngilizce Öğretmenliği programı 1.sınıf öğrencileri “İngiliz Dili Eğitiminde Farklı Kültürler ve Kapsayıcılık” panel tartışması programı düzenledi . Dr. Öğr . Üyesi Melissa Özlem Grab’in yönetiminde GRÜ ELT 2. Sınıf öğrencileri Melis Yaltıraklı ve Hilal Demir etkinliğin moderatörlüğü ve sunuculuğunu yaptılar.

'Metaverse, Dil Öğrenimi ve Dil Öğretiminde AI Kullanımı' Konulu Etkinlik
Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngilizce Öğretmenliği programı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Esen Genç’i  konuk konuşmacı olarak ağırladı. Dr. Genç,  ELT öğrencilerine metaverse, dil öğrenimi ve dil öğretiminde AI kullanımı ve yapay zekanın dil öğrenimini teşvik etmek ve gerçek dünyaya benzer ortamlar yaratarak sosyal ve kültürel unsurları entegre etmek için nasıl dahil edilebileceği hakkında bilgi verdi.