7. EURYDICE Tanıtım Toplantısı Giresun'da Gerçekleştirildi

07 Aralık 2023 Perşembe

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı EURYDICE (Avrupa Eğitim Bilgi Ağı) Türkiye Biriminin 7. Tanıtım Toplantısı, 5-7 Aralık 2023 tarihleri arasında Giresun'da gerçekleştirildi. Yeşil Giresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde düzenlenen toplantı, Milli Eğitim Bakanlığı daire başkanları ve EURYDICE yetkililerinin yanı sıra, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, Ulusal Ajans ve YÖK'ten temsilciler ile ülke genelindeki 28 farklı üniversiteden dekan, dekan yardımcısı ve akademisyenlerden oluşan temsilcilerin katılımlarıyla yapıldı. İlgili toplantıya Üniversitemizden Fakültemiz Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Hasan Hüseyin AKSU katılmıştır.
Açılış konuşmalarını takiben programda, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Gürgenci tarafından Giresun İlini tanıtıcı bir sunum gerçekleştirildi. Ardından toplantıya, katılımcılara yapılan sunumlar ve paylaşımlar ile devam edildi.