Yabancı Diller Eğitimi Bölümünden İki Yeni Etkinlik

28 Aralık 2023 Perşembe

Dil Öğreniminde Kültürün Önemi ve Farklı Kültürler Arası Etkileşim ve İletişim “ Konulu Etkinlik

GRÜ İngilizce Öğretmenliği, 18/22/2023 tarihinde “ Dil öğreniminde kültürün önemi ve farklı kültürler arası etkileşim ve iletişim “ konulu etkinlik düzenledi. Melissa Özlem  Hocanın yönetiminde düzenlenen etkinliğin organize edilmesine 3. sınıf öğrencileri Rana Pekdemir, Sümeyye Sarıcı ve Samed Şimşek katkıda bulundu. Erasmus Koordinatörü Murat Yaman misafir konuşmacı olarak katıldı ve öğrencileri Erasmus ve öğrenci hareketlilikleri konusunda bilgilendirdi.

GRU ELT Mentorship İsimli Etkinlik

GRÜ İngilizce Öğretmenliği, 25/12/2023 tarihinde, üst sınıfların alt sınıflara akademik olarak mentörlük yapmasına yönelik, “ GRU ELT Mentorship “ isimli etkinlik gerçekleştirdi. Melissa Özlem Hocanın açılış konuşmasının ardından, 3. Sınıf temsilcisi Rana Pekdemir ve 2. Sınıf temsilcisi Berivan Kurt, GRU akademik kültürün ve mentörlüğün önemi hakkında konuşmalar yaptılar. Ardından üst sınıflardan alt sınıflara mentörler belirlendi.