Öğrenciler için Uzaktan Eğitim Derslerine Giriş

24 Eylül 2018 Pazartesi

Sevgili Öğrenciler,

Uzaktan eğitim derslerine giriş yapmak için, eders.giresun.edu.tr adresine giderek, Öğrenci Bilgi Sistemindeki (https://ubs.giresun.edu.tr/login.aspx) kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekmektedir.

Kullanıcı hesabı bilgileriniz iki sistemde de aynıdır!

Uzaktan eğitim sitesine (eders.giresun.edu.tr)  kullanıcı bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra almakta olduğunuz derse tıklayınız. Canlı (sanal) derse katılmak için, derse tıkladıktan sonra ilgili haftaya giderek sanal ders linkine tıklamanız yeterli olacaktır.

Canlı derse katılırken bilgisayarınızda Flash Playerı etkinleştirmeniz (Flash Playerın çalışmasına izin vermeniz) gerekmektedir.

Canlı derse girişte bilgisayarınız "Flash Player güncel değil" şeklinde bir uyarı verirse, bilgisayarınıza Flash Player'ın güncel sürümünü indirip kurmanız gerekmektedir.

Akıllı telefonlarınızdan uzaktan eğitim derslerine katılmak için Flash Player destekli Puffin adlı ücretsiz web tarayıcısını telefonunuza indirip kurmanız gerekmektedir.